Menu

Har du brug for tips og tricks til hundetræningen?

Vil du vide mere om hvad du kan gøre hvis din hund har seperationsangst, hvordan du kan træne kan få din hund til at slutte med at gø og hvordan du får din hund til at blive renlig? Så er du kommet til det rigtige sted. Her får du artikler med konkrete råd og fremgangsmåder til, hvordan du og din hund kan blive klogere på hverandre.

Lær at forstå din hunds signaler. Det gør kommunikationen meget lettere. Hundesprog er ikke et lydsprog, som kan oversættes til menneskesprog. Lær her hvordan du kan komme nærmere din hund med klar kommunikation.

Er du blevet spurgt mange gange som ny hundeejer om din hund er renlig? Et af de mest alm. opgaver, en familie står overfor, når en ny hvalp kommer hjem er at få den stueren.

Det er ofte ejeren som er selvforskyldt i at hunden får/bliver ved med at have separationsangst. Det er nemlig når ejeren ikke ved hvornår hunden skal være for sig selv - for meget opmærksomhed er nemlig ikke altid godt.

Her en oversigt på hundeskovene i Danmark - indsæt dit postnummer og se hvilke der er tættest på dig. Vil du dele din oplevelse omkring en bestemt hundeskov, så er du velkommen til at skrive en kommentar under hver hundeskov.

Har din hund svært ved at være alene hjemme, bange for at møde nye mennesker eller har den en uvane som du gerne vil blive fri for. Kontakt en hundepsykolog for at forstå hvilke tanker og følelser din hun går og har. Vigtigst af alt få værktøjerne til at kommunikere med din hund og sørg for din hun får en tryggere hverdag.

Det er frustrerende, man bliver irriteret og kan blive vred. Man skal bare huske på at det ikke er hundens skyld den gør - det ligger i dens natur. Det kan faktisk være dig som ejer, der ubevidst lokker det frem i hunden.

Noget af den bedste motion som en hund kan få er hundesvømning. Det giver god motion som ikke går ud over ledene samt er fantastisk til genoptræning. Læs her omkring, hvorfor det er en fantastisk måde at få trænet din hund.

Dette er basen som gør om hund og ejer kan kommunikere. For det er det som hvalpe og hundetræning går ud på. Dette er et stort område, men det giver måske lige det overblik du mangler.