Menu

Hundes krop er en gåde for mange hundeejere

Hunde skal, lige som os mennesker, have pleje, vacciner og holdes sunde og raske. Forskellen er at vores hunde ikke selv kan fortælle hvad der er galt. På denne siden finder du artikler om hvordan du forebygger sygdom gennem sund pleje, hvilke tegn du skal være opmærksom på og hvad du skal gøre hvis din hund er blevet syg.   

Man kommer ikke uden om det, hvis man har valgt at få en tæve. Løbetid giver ikke bare udfordringer i form af pletter på gulvtæppet, men det kan fx forvandle tæves humør, så den bliver mere skrøbelig og kontaktsøgende.

Det er normalt at hunde ikke er så glade for at få klippet deres negle. Det er vigtigt ikke at gøre ved at holde hunden fast, men at distrahere den imens.

Det er svært ikke at give hunden lidt ekstra mad eller godbidder når den sidder og kigger på en med de store hundeøjne. Det er dog ikke altid det bedste for din hund.

Er du sikker på at hunden ikke skal skal have hvalpe, så muligheden om kasterering bliver diskuteret? Det er ikke kun muligheden for at få hvalpe som der sker ved en kasterering.

En af de mest købte og kendte hund er en labrador. Det er dog også en race som fælder - som i at den fælder meget både hvide, gule, brune og sorte. Hvis det er en dealbreaker, så find en hund her som ikke fælder.

Vi vil i denne artikel give dig nogle indikationer på, hvordan du kan tjekke om din hund er sund og rask, selvom den måske ikke sover de timer, som hunde burde sove. Eller sover for meget.

Antallet af tænder er en ting, men at vide hvordan man holde dem rene og sunde noget helt andet. Hundetandpleje er vigtig for din hund og det er noget du selv kan holde øje med. 

Kommer det bare sporadisk og virker rysteturene ret voldsomme? Eller er det bare fordi den fryser? Der er væsentligt forskel på hvorfor og hvad man skal gøre ved det.

Det er både synd for hunden, og lad os være ærlig - ikke særlig lækkert  at samle op med en pose. Heldigvis er der billige og effektive metoder til at få maven i orden.

Hvilken kur passer til din hund? Har du fået givet ormekuren og i hvor mange omgange? Det er så let som det kan blive. Få svarene her!