Menu

Artikler

Her har du oversigten på alle vores artikler. Der er lige fra problemer med gøen til gode tiltag som du kan gøre med din hund. Kig ned og lad dig inspirere af vores artikler.

Det kan være lidt svært at følge med i hvordan hunden udvikler sig. Dog giver det et bedre overblik hvis man ved hvilke faser hunden er i. 

Det kan godt være det er væmmeligt at se ens hund spise afføring, men det er heldigvis ikke farligt for hunden. Se mere om det her.

Det er med god grund at man skal læse denne artikel. Det kan nemlig være meget uheldigt hvis din hund får fat i nogle af disse madvare.

Det er normalt at hunde ikke er så glade for at få klippet deres negle. Det er vigtigt ikke at gøre ved at holde hunden fast, men at distrahere den imens.

Næsten alle hunde bliver chippet nu om dags. Det er en lettere metode en at blive tatoveret, og så overholder det også nogle andre regler som fx rejse i udlandet.

Det er svært ikke at give hunden lidt ekstra mad eller godbidder når den sidder og kigger på en med de store hundeøjne. Det er dog ikke altid det bedste for din hund.

Er du sikker på at hunden ikke skal skal have hvalpe, så muligheden om kasterering bliver diskuteret? Det er ikke kun muligheden for at få hvalpe som der sker ved en kasterering.

Det er selvfølgelig racen der bestemmer hvor stor hunden skal være. Der er dog forskelligt hvor stor hunden kan blive indenfor selve racen.

Der er flere faktorer som afgører hvor mange afkom en hund får. Det kommer an på race og meget andet. Her kan du dog læse dig til hvor mange der ca. kan forventes.

Bor du på landet eller inde i byen? Arbejder du længe, så din hund skal være alene hjemme selv? Skal det være en hvalp, eller adoptere en voksen hund. Der er mange faktorer som skal tænkes på før man får en hund.​